Atilla

A BME-n végeztem Építészmérnöki szakon, majd 2 évet dolgoztam a Graphisoft-nál, ahol a világ építészei számára nélkülözhetetlen tervezőprogramot, az ArchiCAD-et fejlesztik. Ezután Svájcba vitt az utam, ahol Rajna-parti családi házakat, nagyvállalati irodaházat és zürichi pluszenergiás társasházakat egyaránt terveztem az ott töltött 3 év alatt. 2014-ben költöztem haza a családommal és azóta kis- és nagy lakások átalakításával, építészeti és belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezésvezetéssel foglalkozom. Emellett szabadidőmben a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen tanítok.

A legizgalmasabb kihívás számomra egy lakás, vagy ház tervezésekor, átalakításakor, hogy megismerjem a benne lakók életvitelét, szokásait és belecsempésszem a lakásukba azokat a tereket, funkciókat, hangulatokat, amik a leginkább őket szolgálják. Szerintem ettől válik egy lakás valódi otthonná, amiben lakója is szívesen tölt időt és büszkén mutatja meg ismerőseinek, hiszen az valóban róla mesél.

A tervező munkájáról az Egy nap a városban blogon megjelent írást itt olvashatod.

A tervezés irányárai:

Tanácsadás: első óra 20.000 Ft/óra, minden további óra 10.000 Ft (átlagosan egy óra elég)
A) Tér-Élmény csomag: 3000 - 4000 Ft/nm
Ha a kiszemelt lakásodban a falak helyét változtatni szeretnéd, és a lakás teljes terének felosztását kell módosítani, és ezt szeretnéd megterveztetni velünk, válaszd csak az A csomagot.
B) Felület-Kivitel csomag: 4000 - 7500 Ft/nm
Ha a szobák helyén, elrendezésén nem változtatnál, de szeretnéd pontosan meghatározni, milyen burkolatot, milyen bútort, milyen szanitert hová tégy pontosan, hol és mennyi konnektor legyen, milyen fényforrásokat tégy hová, akkor válaszd csak a B csomagot.
A + B) 6000 - 11.000 Ft / nm

Az árak tájékoztató jellegűek, minden lakásnál egyedi elbírálás dönt a végleges tervezési egységárakról. 30 négyzetméternél kisebb lakások esetében teljesen egyedi ajánlatot adunk, esetenként a fenti egységáraktól eltérhetünk.

Inkább költöznél?

Lakásfelújítás
Ha eleged van a leélt, bizonytalan állapotú lakásokból, minket keresel - Budapest legjobb kéglijei, szakértőink által ellenőrizve.