Inkább felújítanál?

Lakásfelújítás
A lakásfelújítás tiszta stressz és fondorlat, de nem velünk: a csapatunktól pont azt kapod, amit kérsz, álmaid otthonát, átverések nélkül.

Mindenki dícséri a lakásodat, milyen jól néz ki, amit épp eladni készülsz?

A legjobb helyen jársz! Az Én Menő Lakásom csapatának specialitása a Menő Lakás.

Mi úgy tudjuk eladni a menő lakásodat, ahogyan senki más.

Ugyanis az eladó lakásod nálunk nem csak egy adatbázis-bejegyzést kap, hanem maximális figyelmet.
Egy saját cikket, leírásokkal, fotókkal, amit 50-100 ezer ember olvas el a blogon!

Megnézem a minta hírdetést
Nézz meg egy példát!

Nálunk a lakásod nem csak egy sorszám, nálunk a lakásod egy sztori. Olyan ez, mintha ingatlanos oldal helyett egy lakberendező újságban, háromoldalas cikkben hírdetnéd az otthonod, hatalmas gyönyörű fotókkal.

Rólunk

Magyarósi Csaba arcképe
Magyarósi Csaba
Szűcs Ádám arcképe
Szűcs Ádám

2010-ben vágtunk bele az Egy nap a városban blog írásába, azóta számolunk be napi rendszerességgel arról, amit szeretni lehet Budapesten: a jó éttermekről, kiállításokról, előadásokról, jól sikerült felújításokról, szép lépcsőházakról. Bármiről, amitől jobb hangulata lehet az olvasóinknak, és amiből megértik, hogy bár Budapest nem hibátlan város, nagyon is szerethető. Három éve indult a menő lakásokat bemutató sorozatunk, ami rögtön az egyik legnépszerűbb lett: hiába jók ugyanis az éttermek, ha vacsora után egy hangulattalan, szomorú helyre kell hazamenni.

A cikkeink alapján azonban sokan varázsolták otthonosabbá az életterüket, és az erre való igényt a sorozat folyamatosan növekvő népszerűsége is jelezte. Ekkor döntöttük el, hogy szintet lépünk: hogy összekötjük a cikkek alapján legnépszerűbb belsőépítészeket és az olvasóinkat, majd hozzáadjuk a csapathoz azt a kivitelezőt, akikre az életünket is rábíznánk, hogy a végeredmény egy olyan szolgáltatás legyen, ami hűen tükrözi a blog hitvallását is:

Egyszerű, átlátható, őszinte, szerethető.

Közben nem csak készítettünk menő lakásokat, de találkoztunk sok olvasóval, akik megmutatták nekünk a saját kreációikat, amiket sok esetben eladásra szántak. Így jutottunk el odáig, hogy értékesítünk is menő lakásokat, azokat, amik ezek közül a leginkább tetszenek. Mindig csak néhányat kínálunk megvételre: azokat, amiket a leginkább megvásárlásra érdemesnek tartunk, amire mi is büszkék lennénk, ha megépítettük volna.


Tovább olvasom
Nálunk nincsen sok lakás.
Mert nálunk tényleg csak az igényes otthonok közül válogathat mindenki.
Nálunk tényleg külön figyelmet kapsz, szakértőink segítik az eladást, hogy ne kelljen lakáslátogató turistákkal és komolytalan vevőjelöltekkel bajlódnod: nálunk a potenciális vevőid látják a hírdetésed, akik igényes ingatlant keresnek és csak olyanok jutnak el hozzád, akiknek komolyak a vásárlási szándékaik. Így időt spórolsz meg és gyorsabban jutsz a pénzedhez!
Itt jelentkezz, ha eladnád a lakásod
Írj két-három sorban az otthonodról és rövidesen válaszolunk, hogy együtt találjunk méltó vásárlót a menő lakásodnak!
Erre az email címre fogunk válaszolni Neked, ezért kérünk, érvényes email címet adj meg!
Kérünk, írj egy üzenetet, ami legalább 20 karakter hosszú!
Jelentkezem
Az üzenetet megkaptuk, hamarosan jelentkezünk.