A lakásfelújítás tiszta stressz, átverés, fondorlat.

Velünk azonban egy izgalmas kaland.

Az Egy nap a városban blog csapata a nagy sikerű “Budapesti menő lakások”-sorozat legnépszerűbb tervezőivel és legmegbízhatóbb kivitelezőjével együttműködve létrehozta a neked való lakásépítős és felújítós projektet, amit úgy találtunk ki, hogy ne kelljen aggódnod.

Nincs más dolgod, mint hogy ismerkedj az oldalon a belsőépítészekkel, nézd meg a munkáikról készült képgalériánkat, dönts arról, hogy csak tervet vagy komplett felújítást szeretnél kérni, majd nyomj az oldal alján található gombra. Mi cserébe megszervezzük neked, hogy minden flottul menjen, és csak korrekt emberekkel találkozz az úton.

Csak teljes lakások vagy házak felújítását vállaljuk.

Ha bővebben kíváncsi vagy ránk, kövesd a blogunkat is!

Eszter

Szeretem azt a folyamatot, ahogyan a legrosszabb hangulatú, sötét, nyomott, ​unalmas ​vagy egyenesen rossz adottságú lakásból levegős, szellős, világos otthon születik. Szeretek ráhangolódni megbízóm ízlésére, látni az arcát, a meglepetését, a kész lakás feletti örömét. Ezekért az érzésekért szeretem ezt a munkát.

Annabella és Tamás

Szeretjük az eklektikát, a régi bútorok és tárgyak keveredését a modernekkel, szeretünk új életet és funkciót adni használt, mások által már kacatnak ítélt tárgyaknak, berendezéseknek. A lakók múltját és személyiségét tükröző, ugyanakkor a modern életvitelt támogató lakások kialakítására törekszünk. Olyan tereket szeretünk létrehozni, ahol a szőnyegen hagyott gyerekjáték, vagy egy székre dobott kabát nem borítja fel a harmóniát.

Ildikó és Andris

Ha azt mondod, térérzet, nekünk egy légies, variálható, nagy tér jut eszünkbe, még akkor is, ha a lakás egészen pici. Szeretünk egyszerű alapokra építeni. Először is, legyen meg mindennek a helye, úgy, ahogy a legjobb. És aztán jön a legizgalmasabb, egyszersmind legnagyobb fegyelmet kívánó rész: a gyűjtögetés. A lakás az emberért van, és velünk fejlődik életutunk során, ha hagyjuk és segítjük ebben a folyamatban.

Tekla

Számomra fontos, hogy egy lakásnak egyénisége legyen, hogy kifejezze a lakó személyiségét és valamilyen módon eltérjen a szokványostól. Minden egyes ember más és más, és mindenkiben rejlik egy egyedi kincs, amit vizuálisan is kifejezésre lehet juttatni.

Misi, az építésszervező

15 év alatt rengeteg lakást építettem. Az egész építkezési folyamatot az alapjától újragondoltam, hogy egy bizalmon alapuló, korrekt viszony alakulhasson ki minden szereplő között. Az otthonteremtés öröm. Ha kiválasztod álmaid tervét, a többiben én segítek. Hogy neked csak a kellemes rész maradjon.