Hogy is megy ez? Mire számítsak? Mennyibe fog kerülni?

Csupa olyan kérdés, ami jogosan merült fel benned, hiszen nagy dolog megvalósítására készülsz. Mi segítünk neked néhány példával, hogy lásd, hogy is megy egy lakásfelújítás, és mire számíthatsz, ha velünk dolgozol.

Belváros, 85 nm

A méretekhez képest szűkös költségkerettel kellett gazdálkodnunk. A lakás egy részét már korábban felújították, így ehhez is kellett igazodnunk a tervekkel. A felújítás költsége 1.800.000 Ft volt.

Andrássy út, 47 nm

Szerencsénkre óriás belmagassággal dolgozhattunk, az előző lakós sok bútort hagyott ránk. A lichthofot is újjáélesztettük. A felújítás költsége 6.500.000 forintra rúgott.

55 négyzetméteres lakás, kettévágva

Két élhető, 27-28 négyzetméteres garzont alakítottunk ki. Lecseréltünk szinte mindent. A felújítás költsége 3.550.000 forintnál állt meg.

41 négyzetméteren hat fő? Megoldottuk!

Egy 3,8 m belmagasságú szoba-konyhás-fürdőszobás lakást alakítottunk át 6 személyt befogadó, 2 fürdőszobás lakássá. A felújítás és a bútorozás összesen 6.500.000 forintba került.

Inkább költöznél?

Lakásfelújítás
Ha eleged van a leélt, bizonytalan állapotú lakásokból, minket keresel - Budapest legjobb kéglijei, szakértőink által ellenőrizve.