BelsőépítészetEgy lakás, amiben én is boldogan éltem volna 20 évesen

Egy lakás, amiben én is boldogan éltem volna 20 évesen

Ez a kétszobás, tágas lakás, ami már felújított állapotában került a tulajdonoshoz egy egyetemista lány igényeire lett szabva. Sok szempontból előnyös lehet felújított ingatlant vásárolni, mert nem kell magának a felújításnak nekilátni, de ugyanakkor sok kötöttséggel is jár.


Miután minden frissen volt festve, fontos szempont volt, hogy lehetőleg ne véssünk falat, de a TV-hez tartozó kábeleket át kellett csoportosítani a szoba másik oldalára, a praktikus berendezés érdekében. Egy asztalos közreműködésével olyan keretet gyártottunk, ami egyszerre rejti magába a kábelrengeteget és segít a hosszúkás tér arányait vizuálisan kellemesebbé tenni.


A hálóban korábban egyetlen olvasólámpa volt az ágy felett, ezt szerettük volna egy praktikusabb megoldással helyettesíteni. A középen látható fekete körlap alatt rejlik a kiállás, majd a többi kábel falon kívül fut végig a jobb és baloldali, immáron külön-külön kapcsolható lámpához. A falfestés magasságát a kábelek magasságához igazítottuk, így belesimulnak a környezetükbe.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

© 2012 – 2024 Az Én Menő Lakásom, Minden jog fenntartva.