Velünk izgalmas lesz a közös munka

Budapesti lakások teljes felújításával foglalkozunk, de országszerte vállalunk tervezést, lakberendezést, tanácsadást. Egy csapat vagyunk, de a tevékenységünket érdemes kettébontani alapvetően tervezési és kivitelezési folyamatokra. Fontos tudni, hogy a kivitelezés nálunk úgy zajlik, hogy tényleg nyugodt szívvel megbízhass bennünk.

Tervezés

Látlak téged.

Mit látok rajtad? Éppen félsz, esetleg egyedül érzed magad a problémákkal, amit egy felújítás jelent. De az is lehet, hogy jókedvű vagy és mosolyogsz. Csak lazán. Ezek – a hangulataid.

Menjünk mélyebbre, és lássuk az összefüggéseket. Látlak, ahogy erre vagy arra haladsz, és tartasz valahová. Hogyan indulsz el munkába? Hogyan érkezel haza? Hogyan éled a teret?

Milyen az otthonod? 

Minden ott van kéznyújtásnyira, amikor kell? Úgy kék a pult, ahogy neked kell a hideg, és úgy lekerekítettek az élek, ahogyan te vágysz a megnyugtatásra?

A színek és formák, amiket a szemünk lát és a kezünk tapint, valójában akkor igazán értékesek, ha a belsőnk kivetülései, a lényünk folytatásai. A belsőépítészet, a terek kezelése, a formák és színek harmóniája nem önmagukban álló fondorlatok sora, hanem egy igen személyes és mély élmény alakba rögzítése.

Nálunk az ügyfelekkel egy mély benyomás keresése kezdődik meg az első perctől. Figyelünk rájuk, és kérjük, figyeljenek ránk. Nem biztos, hogy egymásnak teremtettünk, ilyenkor szólunk, hogy inkább külön utakon folytassuk. Viszünk sok kérdést, amivel felkészülünk, és amivel a mélyére jutunk annak, milyennek is kell lennie ennek a lakásnak vagy háznak. Mit kell magában foglalnia. 

ELsŐ beszélgetés és felmérés +

Egy első beszélgetés során megismerünk téged, és te megismerhetsz minket. Kitaláljuk az alapvető irányokat és igényeket, amin belül mozgunk, valamint megtudjuk, egymásnak teremtettünk-e. 

alapok és terek tervezése +

Szerződéskötés után megtervezzük az alapokat. A teret, vagyis az Élettelit. Aztán a műszaki tervdokumentáció következik, az Élettelen megtervezése.

lakberendezés és a végső forma +

A lakberendezés során színeket, felszíneket, bútorokat és burkolatokat tervezünk. Hangulatokat, fafelületeket, fényforásokat.Végül jönnek a kiegészítő termékek, a styling és a fotózás.

Kivitelezés

A kivitelezési folyamat nálunk eltér a hagyományos generálkivitelezői gyakorlattól. Inkább hasonlít az esküvőszervezőknél és műszaki koordinátorok munkájára: a vállalkozó a te érdekedben jár el az alvállalkozóknál. Ő adja ki a munkát számukra, ő ellenőrzi és veszi át az egyes munkafázisokat, és ad tanácsot neked műszaki kérdésekben. 

Az építésszervező úgy viselkedik, mintha a saját háza épülne. Mindenkiből kipréseli azt, ami a megrendelő érdeke. Mindezt egy előre meghatározott, fix összegért. Mert így tiszta, így átlátható.

Olyan, mintha lenne egy dörzsölt nagybátyád, aki már több tucat társasházat épített Budapesten (és Misi tényleg több száz lakást adott már át), aki jön, és felügyeli az egész folyamatot. A különbség, hogy Misi nem a nagybátyád.

Mi ennek az előnye? Az, hogy lesz egy ember, akiben végig megbízhatsz. És nem azért, mert bizalomgerjesztő (egyébként az), hanem azért, mert az egész rendszer úgy épül fel, hogy a bizalmat segítse.

Kizártuk a folyamatból annak a lehetőségét, ami a generálkivitelezőknél fennáll: az építésszervezőnek elméletileg sem lehet érdeke, hogy valami rosszabb minőségben készüljön el. Neki nem lehet anyagi érdeke abban, hogy ha valami hibát vétettek a munkások, azt elrejtse, befalazza, eltitkolja. Hiszen a hibák kijavítása neki nem kerül pénzbe (mint egy generálkivitelezőnek), sőt, ő elveszíti a megélhetését akkor, ha nem maximálisan a te érdekeidet veszi figyelembe. Az alábbi menetrend szerint tudunk együttműködni.

ELsŐ szemle +

A lakás állapotának felmérése, egymás megismerése, a munkamódszer elfogadása – vagy el nem fogadása.

Statika és bontás +

A bontás sokszor meg tud kezdődni akkor is, ha még nincsenek kész tervek, de általában jobban szeretjük, ha ez is annak birtokában kezdődik csak meg

Építés +

Az egyes kivitelezési fázisokat szerződésben rögzítitek. Ez minden lakásban eltérhet, nem részletezzük. Fontos, hogy az egyes fázisokat a tervezőkkel együtt elfogadjátok, és csak akkor mehetünk tovább.

Fontos: az építésszervező nem fogadhat el terveket és tervmódosításokat közvetlenül a tervezőktől, akkor sem, ha ők egy csapatban dolgoznak. A felújítás központi alakja te vagy, a megbízó, és csak az általad jóváhagyott dolgok valósulhatnak meg.

KÉRJ TŐLÜNK AJÁNLATOT

  Vagy kérj tőlünk bemutatkozó PDF-et

  A részletes bemutató anyagokat most készítjük. Ha előre rendelsz, és megadod, miket szeretnél benne látni, azzal aktívan alakíthatod a tartalmát is. Egyúttal, ha készen vagyunk, küldjük is neked.

   This error message is only visible to WordPress admins

   Error: No feed found.

   Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

   © 2012 – 2024 Az Én Menő Lakásom, Minden jog fenntartva.