BelsőépítészetMAJDNEM sikerült: felújítás két hét alatt igenis lehetséges

MAJDNEM sikerült: felújítás két hét alatt igenis lehetséges

Nem szeretnénk azt állítani, hogy velünk két hét egy felújítás, mert nem az. Viszont volt egy különleges eset, ahol majdnem összehoztuk, ehhez azonban több szerencsés tényező együttállása kellett.

Falakat kellett bontani, az elektromos rendszert újragondolni, új burkolatokat feltenni, festeni, és előkészíteni a helyet az új konyha számára. Szerencsére találtunk olyan szakembereket, akiknek volt némi szabadidejük, és egy feszített munkabeosztással nekiálltunk a lehetetlennek. Fontos volt, hogy minimalizáljuk a kötési-száradási időket, ezért a fürdőszoba csempézésénél megtartottuk a vakolatot, és az új burkolatot erre helyeztük. Volt egy autóhiba is, de szerencsére csak egy ilyen eset volt.

A kezdeti nehézségek után zökkenőmentesen haladtunk előre. Mindenki lelkesen és odaadással dolgozott, és voltak olyan szakemberek, akik előbb végeztek, mint azt reméltük. A kulcsmomentum az volt, hogy villanyszerelőket és gipszkartonosokat egyszerre hívtunk a lakásba, így gyorsítva a munkafolyamatot. A festés során modern módszereket alkalmaztunk, és végül sikerült tartani az ütemtervet. A törülközőszárító felrakása közben egy kis probléma adódott, de azt is sikerült megoldani. A karácsony előtti állapot a képeken látható.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

© 2012 – 2024 Az Én Menő Lakásom, Minden jog fenntartva.