BelsőépítészetÁlomlakás az Andrássyn

Álomlakás az Andrássyn

A galériák mérete körül hosszú és alapos belső vita folyt a saját fejemben, melyben mindenki kifejtette véleményét és igényeit. Először a nappali méretei voltak a fókuszban, milyen teret szeretnének látni maguk előtt. Azután fent a galéria méretei kerültek terítékre, ahol az ágy, az éjjeliszekrények és egyéb bútorok elhelyezkedése a tét. Minden funkció teret kér magának, és végül kialakul egy végső kompromisszum.

A nagy belmagasságot úgy szakítottuk meg, hogy egy markáns csillárt választottunk, melynek fénye kellemesen töri meg a teret. Egyedi festmény is díszítette a falakat, melyet egy festő készített aranyfüstlemezre.

Az étkező fölött lógó antik vasdísz külön kérés volt, hogy a lakás belső tere is utaljon a környék történelmére. Néhány régiség is került a lakásba, hogy még több karaktert adjon neki. Különleges elemként kialakítottunk egy Lichthofot is, melyben egy hangulatos lámpa-művirág kapott helyet, kiegészítve régies burkolatokkal és egy „lehajtható” olvasósarokkal.

A padlóra beszerzett domború díszburkolat mintája annyira tetszett, hogy úgy döntöttem, a falakon is megjelenítem azt. Ezért saját kezűleg átsatíroztam a formákat egy papírra, majd otthon vektorgrafikává alakítottam és stencilezéses technikával vittem fel a falakra.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

© 2012 – 2024 Az Én Menő Lakásom, Minden jog fenntartva.