Munkáink során a stílust alapvetően a megrendelő határozza meg, amelyet azután közösen finomítunk a lakás adottságai, az életmód, a meglévő tárgyak és a pénzügyi lehetőségek figyelembe vételével. Az átalakítások során törekszünk arra is, hogy a kialakítandó otthon összhangba kerüljön tágabb környezetével, az épülettel is.

Szívesen dolgozunk évtizedekig elhanyagolt lakások korszerűsítésen és kis lakások átalakításán. Életvitelünk és barátaink megbízásainak következtében az évek során ebben lett igazán gyakorlatunk.

Annabella

Első lakásom felújításakor meglepve tapasztaltam, hogy a mások számára nyűgöt és problémát jelentő átalakítási folyamat számomra - a felmerülő nehézségek ellenére is - kihívás és játék. 2001-ben elvégeztem egy lakberendező tanfolyamot, s a korábban hobbinak indult tevékenységem mára életem egyik meghatározó elemévé vált.

A tervezés során a kedvenc részfeladatom a terek átszabása, praktikusabbá és élhetőbbé tétele. A megálmodott otthon használatához igyekszem a stabil hátteret biztosítani, kézreálló, jól működő - elsőre akár észrevehetetlen - részletekkel, a mindent elnyelő ám teret biztosító tárolókkal, a becsempészett fény-árnyék hatásokkal.

Tamás

Bár az építész karon nem fejeztem be a tanulmányaimat, az építészet maga megfertőzött. Nem tudok úgy elmenni egy építkezés mellett, hogy ne állnék meg gyermeki kíváncsisággal. Örömmel tölt el az új technológiák megismerése, lenyűgöz magának az építési folyamatnak a komplexitása.

Számos átalakítást bonyolítottam le a tervezéstől a szervezésen át a kivitelezésig. A térformálásban szeretek elrugaszkodni a konvencióktól, de soha nem öncélúan: a funkcionalitást ugyanolyan fontosnak tartom, mint a látványt. A megvalósítás során nem tudok rábólintani sem az esetlegességre, sem az igénytelenségre.

Válogatás a tervezők munkájáról megjelent írásokból:

Ennél jobban nem is találkozhatnának korok és színek
Mihez kezdesz egy lakótelepi csövekkel átszúrt irodával?
A jól belakott menőlakás
Kiadásra készült, mégis él benne a múlt

A tervezők saját blogbejegyzéseiből

Hogyan helyezzünk el ajtókat egy kis lakásban?
Amikor egy lépcső javít a lakás minőségén, meg szebbé is teszi azt
Látszódhatnak-e a villanyvezetékek a lakásban?

A tervezés irányárai:

Tanácsadás: első óra 25.000 Ft/óra, minden további fél óra 6.000 Ft (átlagosan egy óra elég)
A) Tér-Élmény csomag: 6000 - 9000 Ft/m2
Ha a kiszemelt lakásodban a falak helyét változtatni szeretnéd, és a lakás teljes terének felosztását kell módosítani, és ezt szeretnéd megterveztetni velünk, válaszd csak az A csomagot.
B) Felület-Kivitel csomag: 7000 - 13.000 Ft/m2
Ha a szobák helyén, elrendezésén nem változtatnál, de szeretnéd pontosan meghatározni, milyen burkolatot, milyen bútort, milyen szanitert hová tégy pontosan, hol és mennyi konnektor legyen, milyen fényforrásokat tégy hová, akkor válaszd csak a B csomagot.
A + B) 13.000 - 22.000 Ft/m2

Styling) 7000 - 12.000 Ft/m2
A styling az a tervezési fázis, ahol rátok jellemzően személyessé tesszük az enteriőrt. Művészeti alkotásokat, kortárs képzőművészek munkákat, fotókat, kollázsokat, régi családi emlékeket integrálunk az enteriőrbe. A folyamat lehet a közös tervezési munkánk utolsó lépése, de ha már az alapok készen vannak az othonodban és csak szeretnéd megadni neki a végső arculatot, netalán rövid, hosszú távú kiadásra tuningolnál ingatlant,ne hagyd ki ezt a csomagot!

Az árak tájékoztató jellegűek, minden lakásnál egyedi elbírálás dönt a végleges tervezési egységárakról. 30 négyzetméternél kisebb lakások esetében teljesen egyedi ajánlatot adunk, esetenként a fenti egységáraktól eltérhetünk. Összességében amit adunk neked a munkaóráinkon túl: egy olyan minőségű végeredmény, ami egyrészt emeli a lakás értékét, másrészt te napi szintű haszonélvezője leszel!

Inkább költöznél?

Lakásfelújítás
Ha eleged van a leélt, bizonytalan állapotú lakásokból, minket keresel - Budapest legjobb kéglijei, szakértőink által ellenőrizve.