2010-ben vágtunk bele az Egy nap a városban blog írásába, azóta számolunk be napi rendszerességgel arról, amit szeretni lehet Budapesten: a jó éttermekről, kiállításokról, előadásokról, jól sikerült felújításokról, szép lépcsőházakról. Bármiről, amitől jobb hangulata lehet az olvasóinknak, és amiből megértik, hogy bár Budapest nem hibátlan város, nagyon is szerethető. Kicsivel több, mint két éve indult a menő lakásokat bemutató sorozatunk, ami rögtön az egyik legnépszerűbb lett: hiába jók ugyanis az éttermek, ha vacsora után egy hangulattalan, szomorú helyre kell hazamenni.

A cikkeink alapján azonban sokan varázsolták otthonosabbá az életterüket, és az erre való igényt a sorozat folyamatosan növekvő népszerűsége is jelezte. Ekkor döntöttük el, hogy szintet lépünk: hogy összekötjük a cikkek alapján legnépszerűbb belsőépítészeket és az olvasóinkat, majd hozzáadjuk a csapathoz azt a kivitelezőt, akikre az életünket is rábíznánk, hogy a végeredmény egy olyan szolgáltatás legyen, ami hűen tükrözi a blog hitvallását is:

Egyszerű, átlátható, őszinte, szerethető.

Nincs több stressz, felesleges idegeskedés, vagy tanácstalan fejvakarás, amikor nem áll össze a koncepció. Rajtunk keresztül azért, és annyit fizetsz, amennyit látsz és egy fiatalos, kommunikációban erős, lelkes csapat lesz a segítségedre álmaid otthonának a kialakításában. Kattints a legszimpatikusabb belsőépítészre, és vágj bele az igazi otthonteremtésbe.

Magyarósi Csaba, Szűcs Ádám

A blog weboldala:

menolakasom.blog.hu

Elérhetőségek

Email: info@egynapavarosban.hu

Telefon: írj emailt, visszahívunk!