Inkább felújítanál?

Lakásfelújítás
A lakásfelújítás tiszta stressz és fondorlat, de nem velünk: a csapatunktól pont azt kapod, amit kérsz, álmaid otthonát, átverések nélkül.

2010-ben vágtunk bele az Egy nap a városban blog írásába, azóta számolunk be napi rendszerességgel arról, amit szeretni lehet Budapesten: a jó éttermekről, kiállításokról, előadásokról, jól sikerült felújításokról, szép lépcsőházakról. Bármiről, amitől jobb hangulata lehet az olvasóinknak, és amiből megértik, hogy bár Budapest nem hibátlan város, nagyon is szerethető. Három éve indult a menő lakásokat bemutató sorozatunk, ami rögtön az egyik legnépszerűbb lett: hiába jók ugyanis az éttermek, ha vacsora után egy hangulattalan, szomorú helyre kell hazamenni.

A cikkeink alapján azonban sokan varázsolták otthonosabbá az életterüket, és az erre való igényt a sorozat folyamatosan növekvő népszerűsége is jelezte. Ekkor döntöttük el, hogy szintet lépünk: hogy összekötjük a cikkek alapján legnépszerűbb belsőépítészeket és az olvasóinkat, majd hozzáadjuk a csapathoz azt a kivitelezőt, akikre az életünket is rábíznánk, hogy a végeredmény egy olyan szolgáltatás legyen, ami hűen tükrözi a blog hitvallását is:

Egyszerű, átlátható, őszinte, szerethető.

Közben nem csak készítettünk menő lakásokat, de találkoztunk sok olvasóval, akik megmutatták nekünk a saját kreációikat, amiket sok esetben eladásra szántak. Így jutottunk el odáig, hogy értékesítünk is menő lakásokat, azokat, amik ezek közül a leginkább tetszenek. Mindig csak néhányat kínálunk megvételre: azokat, amiket a leginkább megvásárlásra érdemesnek tartunk, amire mi is büszkék lennénk, ha megépítettük volna.

Neked is van eladó lakásod? Írj levelet a lenti email-címre.

Magyarósi Csaba, Szűcs Ádám

Elérhetőségek

Email: info@egynapavarosban.hu

Telefon: írj emailt, visszahívunk!

A blog weboldala: menolakasom.blog.hu