Ildi és Andris

Ildi és Andris

A belsőépítészet természetes igényként került az életünkbe, először egyéni, majd közös életünk változó helyszínein. A célunk mindig a funkcionális, átlátható és térérzetben nagyvonalú enteriőr megteremtése volt, függetlenül a lakás alapterületétől. Megtanultuk, hogy a titok nyitja a terek tervszerű felépítése: az alapfunkciók és a tárolás nem szenvedhet kárt, viszont ha ésszerűen oldjuk meg, tágas maradhat az élettér, és szabadabban alakíthatjuk a mobil berendezést és dekorációt.Meg kell hagyni egy lakótérben a változtathatóság potenciálját, hogy az mindig a benne lakók aktuális életmódjához igazodjon. Ezért tartjuk nagyon fontosnak, hogy amire ma pénzt és energiát szánunk, bevisszük az otthonunkba, azt szeressük használni, legyen tartós és őrizze meg sokáig a használati és esztétikai értékét. Ha pedig mégis újra vágyunk, a régit így könnyen tovább lehet adni.

Ildi

Élvezem az alkotás folyamatát. Kihívás számomra a terek újragondolása, szeretem, hogy mennyi játékos lehetőséget rejt magában egy-egy átalakításra váró lakás. Szeretek nagyot álmodni, és azt, ahogy az álom Andris praktikus látásmódjával összekapcsolódva kompromisszumok nélkül válhat valóra.

Andris

Ha röviden kell megfogalmaznom nézeteimet: nem szeretem a fölösleges dolgokat, ellenben szeretem a magától értetődően kellemes elrendezést. Nem szeretek kerülgetni, nem szeretem, ha valami csak szívja magába a port, nehéz takarítani, ágy alá van dugva, mert nincs egy számára megfelelő hely. Szeretek centizgetni, átgondolni, javítgatni, amíg az új terek organikussá nem válnak.

Ügyfélszám: 1034

Az alábbiakban az aktuális projektem készültségi fokát mutatom meg.

ügyfél

tervezés

kivitelezés

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

© 2012 – 2024 Az Én Menő Lakásom, Minden jog fenntartva.