UncategorizedHogyan lesz egy lakás igazán menő? ELŐTTE – UTÁNA és KÖZBEN képek!

Hogyan lesz egy lakás igazán menő? ELŐTTE – UTÁNA és KÖZBEN képek!

Minden valamirevaló folyamat legalább három részből áll. Bevezetés, tárgyalás, befejezés. Munka, pihenés, szórakozás. Gyűjtés, értékelés, konklúzió. Tervezés, fejlesztés, tesztelés. Előétel, főétel, desszert.

Vagy ahogy a felújítások mennek, kiindulási állapot:

Bontott állapot:

Felújított állapot:

Talán nincs a világon még egy olyan munkafolyamat, aminek a második lépcsője nemhogy haladásnak, de visszafejlődésnek látszik az előzőhöz képest. Hiszen a kiindulási állapot lakható! A középső meg nem!! Hogyan lesz ebből kész lakás!!???!?!?

Íme még egy példa.

Egész tűrhető, de hamarosan még jobb lesz:

Úristen, bár sosem vágtam volna bele a felújításba:

Ó, én mindig tudtam ám, hogy minden rendben lesz!

Leendő megrendelőink számára ilyen vizuális képhármasokkal szeretnénk kedveskedni, hogy szoktassák magukat a gondolathoz. Lássák meg, hogy igen, a végeredmény gyönyörű lesz, csodálatos lesz, de a bontástól a festésig bizony nehezen fogják elhinni, hogy élő ember él majd a falak közt.

És hogy simán megy-e minden? Nem. Semmi sem ment még váratlan probléma nélkül, és semmit sem hagytunk még úgy, hogy ne oldottuk volna meg azt a problémát.

Nyugalom.

Nincs pánik, a vége jó lesz. A végén, amikor elcsitul az agy neuronhálóját ért borzadás, ami sajnos minden felújítás velejárója, akkor majd béke lesz, és elégedettség. Mert a minőség nem csak a legkülső burkon látszódik – bár ezeken a képeken nem látszik –, de a felszín alatt éppúgy megvan, és egyben tartja a szépséget. 

Mert a szépséget egy dolog elérni. Megtartani sokkal nehezebb.

Mi úgy dolgozunk, hogy megmaradjon.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

© 2012 – 2024 Az Én Menő Lakásom, Minden jog fenntartva.