Eszter

A Képzőművészeti Egyetem alkalmazott grafika szakán végeztem, Magyarországon az elsők között ismerkedtem meg az akkor még Cocom tiltólistás Apple számítógéppel és rögtön fel is szippantott az új dimenzió, a számítógépes tervezés lehetősége. Első belsőépítészeti feladatom egy grafikai arculat kiterjesztése volt a cég irodájára, ezt négy lakás tervezése követte.

A belsőépítészeti tervezésben a legizgalmasabb feladat számomra a legrosszabb hangulatú, sötét, magas, nyomott lakások világos levegős otthonokká alakítása. Szerete​k a​ lakások​ban egy téren belül több funkciót kialakítani, egymástól szeparálva, mégis egységesen. Szívesen tervezek épített bútorokat olcsó, egyszerű anyagokból, ezeket ötvözöm vaterán vásárolt felújított tárgyakkal​, vagy családi ereklyékkel​.

Szeretem a lakást személyessé tenni a tulajdonos érdeklődését, vonzalmát kifejező ​saját készítésű ​fotó​kkal, grafikákkal, festményekkel.

A tervezők munkáiról az Egy nap a városban blogon megjelent írásokat az alábbi címekre kattintva olvashatod:

Sötét belvárosiból napfényes otthon
Álomkégli az Andrássyn
Levegős lakás, amiben már élnek

A tervezés irányárai:

Tanácsadás: első óra 25.000 Ft/óra, minden további fél óra 6.000 Ft (átlagosan egy óra elég)
A) Tér-Élmény csomag: 6000 - 9000 Ft/m2
Ha a kiszemelt lakásodban a falak helyét változtatni szeretnéd, és a lakás teljes terének felosztását kell módosítani, és ezt szeretnéd megterveztetni velünk, válaszd csak az A csomagot.
B) Felület-Kivitel csomag: 7000 - 13.000 Ft/m2
Ha a szobák helyén, elrendezésén nem változtatnál, de szeretnéd pontosan meghatározni, milyen burkolatot, milyen bútort, milyen szanitert hová tégy pontosan, hol és mennyi konnektor legyen, milyen fényforrásokat tégy hová, akkor válaszd csak a B csomagot.
A + B) 13.000 - 22.000 Ft/m2

Styling) 7000 - 12.000 Ft/m2
A styling az a tervezési fázis, ahol rátok jellemzően személyessé tesszük az enteriőrt. Művészeti alkotásokat, kortárs képzőművészek munkákat, fotókat, kollázsokat, régi családi emlékeket integrálunk az enteriőrbe. A folyamat lehet a közös tervezési munkánk utolsó lépése, de ha már az alapok készen vannak az othonodban és csak szeretnéd megadni neki a végső arculatot, netalán rövid, hosszú távú kiadásra tuningolnál ingatlant,ne hagyd ki ezt a csomagot!

Az árak tájékoztató jellegűek, minden lakásnál egyedi elbírálás dönt a végleges tervezési egységárakról. 30 négyzetméternél kisebb lakások esetében teljesen egyedi ajánlatot adunk, esetenként a fenti egységáraktól eltérhetünk. Összességében amit adunk neked a munkaóráinkon túl: egy olyan minőségű végeredmény, ami egyrészt emeli a lakás értékét, másrészt te napi szintű haszonélvezője leszel!

Inkább költöznél?

Lakásfelújítás
Ha eleged van a leélt, bizonytalan állapotú lakásokból, minket keresel - Budapest legjobb kéglijei, szakértőink által ellenőrizve.