Tekla

A Budapesti Műszaki Egyetem építész karán végeztem. Már az egyetem évei alatt tudatosult bennem, hogyha a munkámat a jövőben élvezni is szeretném, akkor a műszaki ismeretek mellett meg kell, hogy találjam az építészetnek azon ágát, ahol a kreativitásom szárnyalni hagyhatom. Szerencsére a belsőépítészet pont erről szól, mert számomra ez a szakma a jól átgondolt, pontos műszaki alapokra épülő művészetet jelenti. Az életemben nagy szerepet játszik az építészet mellett a festészet, szeretem, mikor ez a két dolog összetalálkozik, és valóságos műalkotássá válik egy lakás belsőtere is.

Számomra fontos, hogy egy lakásnak egyénisége legyen, hogy kifejezze a lakó személyiségét és valamilyen módon eltérjen a szokványostól. Minden egyes ember más és más, és mindenkiben van valami egyedi, amit vizuálisan is kifejezésre lehet juttatni. A szépség mit sem ér használati hatékonyság nélkül, így mindig előtérbe helyezem, hogy a lakás a használati követelményeknek is éppúgy megfeleljen, mint az esztétikaiaknak. 

Szeretem a jól kitalált tereket, ahol minden ott van, ahol lennie kell, és szeretem mikor a tervezés során eljön az a pont, hogy az ember érzi, minden a helyére került, beállt a rend.

Ügyfélszám: 1056

Az alábbiakban az aktuális projektem készültségi fokát mutatom meg.

ügyfél

tervezés

kivitelezés

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

© 2012 – 2024 Az Én Menő Lakásom, Minden jog fenntartva.